Parbrize Alba

ServiciiReparatii Parbrize


           Reparatiile de parbriz sunt o alternativa viabila la inlocuirea lor, datorita costurilor mult mai mici cu repararea fata de inlocuirea lor. Daca aveti parbrize care au suferit ciobituri sau mici fisuri noi avem solutia, le reparam. Conditia principala a reusitei reparatiei este sa va prezentati la sediul nostru cat mai repede dupa producerea ciobiturii sau a fisurii, pentru a evita extinderea si contaminarea cu mizerie Daca acest lucru nu este posibil, recomandam lipirea unei benzi adezive pe ciobitura pentru a opri patrunderea impuritatilor si evitarea socurilor termice.


Montaj Parbrize


           Montam toata gama de parbrize, lunete si geamuri laterale pentru orice tip de autovehicul. Clientul poate pleca cu masina chiar si la o ora dupa montarea parbrizului, deoarece adezivii speciali folositi de noi permit acest lucru. Oferim garantie 18 luni (conf.Leg. 449/2003) pentru etanseitate la montari pentru parbrizele lipite sau montate cu cheder nou si izolate si 18 luni pentru parbrizele duplex la exfoliere si deformatii optice. Nu oferim garantie pentru sparturi, fisuri, explozii ulterioare, nici pe durata transportului efectuat de cumparator sau la montari in cheder vechi.


Vanzare Parbrize


           De la parbrize de autoturisme pana la parbrize de camioane si autocare ParbrizeAlba.ro vine in intampinarea necesitatilor dumneavoastra. Va asiguram vanzarea din stocul nostru de parbrize uzuale sau va putem aduce rapid la comanda orice reper. Preturile sunt intotdeauna bine corelate cu calitatea produselor.


EXPLOATARE PARBRIZE


           Parbrizele duplex (multistrat) sunt sensibile la socuri termice, ca atare sunt de evitat:

  • spalarea cu apa rece a unui parbriz incins pe timp de vara.

  • dezghetarea parbrizului cu apa calda pe timp de iarna.

           Ştergătoarele de parbriz / lunetă se vor folosi numai după stropirea geamului. Pentru ştergerea lunetei pe partea interioara se va folosi o cârpă moale sau şerveţele de hârtie multistrat, umezite iar ştergerea se va face numai în lungimea lunetei, pentru evitarea deteriorării degivrării (rezistenţei electrice), unde este cazul.